FOTOGRAFIE MET EEN HART VOOR ECHTHEID                                   

Hi, wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Yvette, 42 jaar, ik mag graag hardlopen, dit is iets dat ik echt nooit oversla, ik hou enorm van gezond eten en koken, en van fotograferen natuurlijk. Mijn vader gaf mij op mijn 10e een eerste camera en ik mocht het washok omtoveren tot een donkere kamer, waar ik dagen en nachten aaneen heb gespendeerd om de gemaakte foto’s af te drukken. Magisch was dat, echt een fantastische tijd!

Aan de Fotovakschool en de Academie voor fotografie ben ik in 2001 opgeleid tot fotografe en digitaal beeldbewerkster, waarna ik voor diverse bedrijven en particulieren foto opdrachten heb mogen uitvoeren. Iets wat ik tot op de dag van vandaag heerlijk vind om te doen! Ook zocht ik naar meer, iets extra’s of een verdieping. Tot ik enkele jaren geleden in aanraking ben gekomen met mindfulness en NLP (neuro linguïstisch programmeren). Door het positieve effect dat NLP en mindfulness op mij hadden, heb ik besloten om zelf hierin opleidingen te volgen. Ik besloot verschillende expertises te bundelen en om te zetten naar fotografie dat zich laat omschrijven als persoonlijk, licht en luchtig, en toch krachtig. Met de focus op het persoonlijke & verbinding; want clichés zijn er niet voor niets: een foto zegt meer dan woorden kunnen omschrijven.

Ik ga voor écht, op een deskundige wijze. Ik vertel verhalenmaar dan met beelden. Bij voorkeur de verhalen van mensen. Dit kan zijn een portret, de mens en hun interieur, maar ook de mensen achter een bedrijf. Jouw waarde als persoon, of bedrijf zichtbaar in beeld brengen, dat is waar ik mij graag voor inzet!

Ik ontmoet dan ook heel graag nieuwe mensen, dus stuur mij vooral even een bericht en dan spreek ik je heel graag gauw!