FOTOGRAFIE RICHTEND OP HET KARAKTER VAN HET BEDRIJF             

Zichtbaarheid creëren. Laten zien wie je bent, waar je voor staat. Het verhaal delen achter jouw gezicht en het hart van het bedrijf; dat wekt vertrouwen. Jouw waarden en de waarden van het bedrijf, de bedrijfsprocessen goed in beeld brengen betekent ook jou (en eventueel de werknemers) in je professionele omgeving werkzaam fotograferen. Ieder bedrijf bestaat uit meer dan alleen het product en de directie, het management en het personeel. Naar wens zal er een complete reportage gemaakt worden die positief bijdraagt aan het beeld dat jouw klanten van jou en het bedrijf hebben. Denk aan foto’s van het pand, de werkplekken, medewerkers in actie en vooral interactie, sfeer op de werkvloer, producten en natuurlijk ook krachtige portretten en teamfoto’s. Richtend op authenticiteit. Ik ga voor écht, op een deskundige wijze. Met als resultaat, passende content voor: websites, sociale media profielen, marketing en/of andere doeleinden waarin de missie van het bedrijf, persoonlijk en vakkundig zichtbaar wordt in beeld. Elke bedrijfsfotoshoot wordt afgestemd op hoe jullie je willen profileren, zonder het karakter van jullie organisatie uit het oog te verliezen.

WERKWIJZE EN WAT JE KUNT VERWACHTEN               

Alvorens het inplannen van de shoot plannen we een videocall of telefoongesprek voor het bespreken van ideeën. Samen werken we naar een bewustwording. Wat wil jij? Maar ook bedenken we, wie is de doelgroep? Wat is de strategie? Wie ben je? Waarvoor staat het bedrijf? Na deze meeting ontvang je een stappenplan en informatie omtrent tarieven. Op die manier zijn we beiden voldoende voorbereid voor een perfecte samenwerking.

Na de shoot selecteren we samen de krachtigste foto’s en bewerk ik deze persoonlijk na. Alle foto’s worden daarna opgeleverd via een online gallery of per WeTransfer.

Wil je nieuwe foto’s voor het vergroten van zichtbaarheid en wil je een keer vrijblijvend brainstormen over de fotografie?