AUTHENTIEKE EN PROFESSIONELE UITSTRALING                               

Branding op maat is waar we samen naar toe werken, authentiek en professioneel. Iedere professional wil met een dito uitstraling zijn of haar authenticiteit communiceren naar buiten toe. Dat wekt immers vertrouwen. Branding gaat om een gevoel, een beleving waarmee je klant zich kan identificeren en waartoe de klant zich aangetrokken voelt. Tot jou! Met professionele branding fotografie straal je professionaliteit en succes uit. Door een beeldbank aan passende portretten te laten maken profileer je je als een betrouwbare partner bij jouw huidige en toekomstige klanten.

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE                             

Als fotografe ben ik enorm geboeid naar het verhaal achter het gezicht. Naar jouw verhaal. Altijd opzoek naar het zien van iemands kracht. Wie heb je voor je, wie ben je en wat breng jij de wereld in? Vooraf hierover brainstormen samen en het maken van een stappenplan, leveren voor privé of zakelijke doeleinden voor jou passende content op. Weg met de gedateerde, niet meer passende fotografie, we gaan voor vernieuwing, succes en energie!

WERKWIJZE EN WAT JE KUNT VERWACHTEN                                 

Tijdens de shoot nemen we voldoende tijd en ruimte om tot een beeldbank aan portretten te komen dat recht doet aan jouw persoonlijkheid en expertise. Met deze nieuwe foto’s kun je consistent zichtbaar zijn en werk je efficiënt aan de groei van jou en/of jouw bedrijf. Mijn jaren lange ervaring, expertises en persoonlijkheid zorgen voor de gave om mensen tijdens de shoot erg op hun gemak te kunnen laten voelen. Iets wat terug te zien is in de foto’s én onderscheidend is van anderen op portretgebied.

Wil jij jouw shoot graag op locatie boeken? Dat kan! N.a.v. de persoonlijke gesprekken ontvang je een passend locatie voorstel, dit kan ook thuis of het bedrijf als perfecte uitvalsbasis zijn. Je hoeft zelf alleen maar je keuze door te geven en ik regel de rest.

UIT WELKE PAKKETTEN KUN JE KIEZEN?                               

1: 1 persoon, 30-60 minuten fotograferen op locatie, 10-15 foto’s, stylingadvies: 270,-
2: 1 persoon, 60 – 120 minuten fotograferen op locatie, 15-20 foto’s, stylingadvies en 1 of 2 kledingwissels. 370,-
3: 1-4 personen, 120 – 180 minuten fotograferen op locatie, 20-30 foto’s, stylingadvies en meerdere kledingwissels. 570,-

Exclusief BTW en reiskosten (€0,25 km), en eventuele huurkosten voor een andere locatie/visagie indien wenselijk.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK INPLANNEN                               

Wil je samen aan de slag gaan en zichtbaarheid creëren die bij je past, en wil je een keer vrijblijvend brainstormen over de fotografie? Je bent altijd welkom om mij een berichtje te sturen als je een vraag hebt of een vrijblijvende afspraak wilt maken. Ik help je graag bij het realiseren van content dat jouw missie optimaal ondersteund.