Passie in beeld! 

Dat geeft energie. Jouw passie, jouw potentieel in uiting laten komen. Zichtbaarheid creëren.

Brainstormen

De leuke uitdaging hierin vind ik is het opzoek gaan naar iemands kracht. Wie heb je voor je, wie ben je werkelijk en wat breng jij de wereld in.  Als fotografe weet ik hoe essentieel transparantie en authenticiteit is in de fotografie, het is immers de poort en communicatie naar potentiële klanten. De focus ligt dan ook eerst op het samen brainstormen.

Waarden laten zien

Laten zien wie jij bent, waar je voor staat. Authentiek en professioneel. Het verhaal delen achter jouw gezicht en/of het hart van je bedrijf; dat wekt vertrouwen. Jouw waarden en/of de waarden van het bedrijf, de bedrijfsprocessen goed in beeld brengen betekent ook jou (en eventueel de werknemers) in jouw professionele omgeving werkzaam fotograferen. Naar wens zal er een complete reportage gemaakt worden die positief bijdraagt aan het beeld dat jouw klanten van jou en je bedrijf hebben. Richtend op authenticiteit. Wat gaat over zijn wie je bent. Niet over wie je denkt te moeten zijn. Met als resultaat, fotografie in verbinding en passende content.

Wat gaan we doen

Alvorens het inplannen van de shoot plannen we een videocall of telefoongesprek voor het bespreken van ideeën. Samen werken we naar een bewustwording. Wat wil jij? Maar ook bedenken we, wie is de doelgroep? Wat is de strategie? Wie ben je? Waarvoor staat het bedrijf? Na deze meeting ontvang je een stappenplan, moodboard en informatie omtrent tarieven en lokatie mogelijkheden. Op die manier zijn we beiden voldoende voorbereid voor een perfecte samenwerking.

“Fotografie in verbinding met een hart voor echtheid! Foto’s die deskundigheid, vakmanschap en authenticiteit uitstralen. Zoveel mogelijk verhalen (vertellen) in beeld brengen is wat ik het liefste doe! Verhalen van boeiende mensen en hun interieur, of binnen het bedrijf en haar ambacht. Jouw waarde als persoon, bedrijf of interieur zichtbaar in beeld brengen, dat is waar ik mij graag voor inzet.”

Klaar om jouw passie in beeld te brengen?

Waar kun je uit kiezen?

1: 1 persoon, 30-60 minuten fotograferen op locatie, 10-15 foto’s, stylingadvies: 270,-
2: 1 persoon, 60 – 120 minuten fotograferen op locatie, 15-20 foto’s, stylingadvies en 1 of 2 kledingwissels. 370,-
3: 1-4 personen, 120 – 180 minuten fotograferen op locatie, 20-30 foto’s, stylingadvies en meerdere kledingwissels. 570,-

Exclusief BTW en reiskosten (€0,25 km), en eventuele huurkosten voor een andere locatie, en indien wenselijk eventuele kosten voor visagie.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK PLANNEN? 

Je bent altijd welkom om mij een berichtje te sturen als je een vraag hebt of een vrijblijvende afspraak wilt maken.

Ik kijk er naar uit om jou (en je bedrijf) te leren kennen!

Yvette