Bloggen.. Voor iedereen die mij een beetje kent weet dat schrijven niet mijn sterkste kant is. Ik vind schrijven wel heel erg leuk, en dat is ook wat waard zeggen we dan 😉 Wat mij iedere dag onwijs boeit en bezighoudt: is het besef van het eigen invloed op geluk. Waarmee je je voed: dus wat je denkt, leest, kijkt, doet en eet, is van invloed op jouw eigen eilandje. Jouw eigen vierkante meter geluk. Hoe leuk en energie gevend om hiermee bezig te zijn!

Mijn naam is Yvette, 41 jaar, gepassioneerd hardloopster, ik hou enorm van bewegen, gezond eten en koken, en van fotograferen natuurlijk. Daarnaast ben ik enkele jaren geleden in aanmerking gekomen met mindfulness en nlp. Door het positieve effect dat nlp en mindfulness op mij had, heb ik besloten om zelf hierin opleidingen te volgen. Ik vind het leuk om hier mijn recept voor geluk met jullie te te delen. Nooit zal ik hierover uitgeleerd zijn en leer ik graag iedere dag. Ik vind het dan ook een feestje om met elkaar wijsheden, kennis en ervaringen uit te wisselen. Ook dat draagt weer bij aan mijn eigen geluk. Nu weet je waarom ik deze blog ben begonnen. Ik hoop jullie hier te kunnen inspireren en motiveren! 

Mijn dag startte ik met hardlopen. Vandaag deed het zonnetje goed mee, de wind wat minder 😉

Voor de lunch werd het vandaag: wrap pizza!

Volkoren wraps besmeren met wat jij lekker vindt. Voor mijn dochter en ik werd het tomatensaus en cottage cheese. Lekker versieren met stukjes vega kip, rode ui, knoflook champignons naar smaak.

De oven op 180 graden voorverwarmen en de pizza wraps 5 minuten bakken in de oven. Aan tafel nog wat rucola en alfalfa voor extra power.

Wat heb jij voor jouw eilandje, voor jouw eigen vierkante meter geluk gedaan vandaag?